Laadpaal bij woonhuis in Apeldoorn

Voordelen van een laadpaal bij woonhuis

Laadpaal bij woonhuis in Apeldoorn aanschaffen? Voor iedere elektrische of hybride auto bezitter is het hebben van een laadpaal thuis niet alleen handig maar soms ook noodzakelijk om efficiënt te kunnen leven. U wilt graag de voordelen van het elektrisch rijden overal kunnen ervaren, en thuis van alle gemakken worden voorzien.

Aangezien er niet altijd een openbare laadpaal langs de weg te vinden is of op het werk geen laadpaal geplaatst is, laadt u thuis aanzienlijk sneller dan via het stopcontact.

Bent u op zoek naar een geschikte laadpaal om uw elektrische auto thuis op te laden? Neem dan contact op met Beter Duurzaam in Apeldoorn. Wij onderzoeken welke laadpaal voor uw auto de meest geschikte is.

Type laadpaal thuis

Voor thuis zijn er diverse laadmogelijkheden beschikbaar. Er zijn wandmodellen beschikbaar maar ook palen. Ook de manier van laden, met of zonder pasje kan verschillen. Het is daarom heel belangrijk dat u zich goed laat informeren.
Ieder model heeft een aantal eigen voordelen, het type laadstation dat u kiest is daarom ook afhankelijk van uw eigen wensen.

Neem contact op met Beter Duurzaam in Apeldoorn voor een eerlijk advies en een scherpe offerte.